Izšķirošais un noslēdzošais “Volkswagen Trek kausa” posms Bauskā

Šī mēneša pēdējā sestdienā, 30.augustā, Bauskā norisināsies noslēdzošais šīs sezonas posms kalnu divriteņu sacensību seriālam “Volkswagen Trek kauss 2014”. Tas solās būt ļoti interesants, jo tieši Bauskā tiks noskaidroti kopvērtējuma uzvarētāji gan “MollerAuto Krasta” maratona distancē, gan arī “TrekSuperfly” pusmaratona distancē, kā arī godalgoto vietu ieguvēji komandu ieskaitē.

Šosezon “Volkswagen Trek kauss”posmi ir bijuši vairākās Vidzemes vietās un Kurzemē, bet pirmo reizi tas iegriezīsies Zemgalē. Un, starp citu, pirmo reizi “Trek” sacensības tiks organizētas ceturtajā lielākajā Zemgales pilsētā Bauskā. Pēc pagājušajiem trim kalnainajiem posmiem Talsos, Ikšķilē un Madonā sezonas noslēgumā Bauskā būs līdzenuma posms, tāpat kā tas bija arī sezonas sākumā Vecpiebalgā un “Apkārt Burtniekam”. Starts velobraucējiem tiks dots Bauskas pilskalna estrādē. “Moller Auto Krasta” maratona distancē ir izveidots maršruts 45 kilometru garumā, bet “TrekSuperfly” pusmaratonā būs jāveic 30 kilometri.

“Volkswagen Trek kauss” sezonas noslēguma sacensības būs ļoti interesantas, jo tieši Bauskā noskaidros kopvērtējuma uzvarētājus gan «Moller Auto Krasta» maratona distancē, «TrekSuperfly» pusmaratona distancē, gan arī komandu ieskaitē. Maratonā dāmām viss vēl nav pavisam skaidrs, jo Ievas Strēles pirmo vietu vēl var apdraudēt Inese Zvirgzdiņa, savukārt, vīriem kopvērtējuma uzvaras kandidāti ir veseli četri – Oskars Muižnieks, Raivis Zīmelis, Rihards Bartušēvičs un Uldis Ālītis. Neskatoties uz to, ka ir četri uzvaras kandidāti, vēl daži citi reāli pretendē uz iekļūšanu trijniekā. Tā kā cīņas solās būt nopietnas un spraigas. Ņemot vērā, ka Bauskā ir līdzenuma posms, tad izdevīgāk ir tiem, kuriem ir liela un spēcīga komanda, līdz ar to tomēr lielākas izredzes uzvarēt ir kopvērtējuma labākās komandas “Trek” pārstāvim un pašreizējamlīderim Oskaram Muižniekam. Taču sīvākie konkurenti arī būs padomājuši par savu taktiku.

Pusmaratonā ir palikuši divi “neatrisināti jautājumi”. Galvenā intriga ir par pirmās vietas izcīnīšanu individuālajā vērtējumā vīriešu konkurencē starp Gunāru Dzalbu un Jāni Rubiku, kuri vienīgie ir tikuši pie uzvarām līdzšinējos piecos posmos. Obligāta uzvara pēdējā posmā nav nepieciešama nevienam no viņiem, jo pietiek būt labākam savstarpējā konkurencē, taču Jānis, arī apsteidzot Gunāru, nedrīkst iegūt mazāk par 996 punktiem, tātad atpalikt no uzvarētāja vairāk par aptuveni 15 sekundēm. Starp Volvo un ELKOR cīņa būs ne tikai individuāli, bet arī komandām. Kaut arī lielākas izredzes, nostartējot ierastajā līmenī, ir Volvo komandai, tomēr ELKOR centīsies saglabāt kaut nelielu intrigu un neļaus “volvistiem” atslābināties.

Kā jau tas ir bijis līdzšinējos šīssezonas posmos, arī Bauskā tiks noskaidrots viens laimīgais, kas tiks pie “Trek” riteņa. Šoreiz laimēt varēs TREK FX 7.2 velosipēdu. Savukārt, visi bērnu grupu dalībnieki saņems medaļas un Egmont dāvātās balviņas.

Jebkurā biroja interjerā svarīgākās un centrālās mēbeles ir rakstāmgaldi. Galds ir vieta, kur pamatā tiek veikts biroja darbs, līdz ar to ērts un kvalitatīvs rakstāmgalds ir mēbele, kuras ieguldījumu darba produktivitātē ir grūti pārvērtēt. Šā iemesla dēļ ir svarīgi, lai rakstāmgaldi būtu pielāgoti katra darbinieka vajadzībām – gan profesionālām, gan individuālām. Rakstāmgaldi ar plašu krāsu un formu klāstu ir labākā izvēle, ja jāiekārto plašs birojs ar dažāda izmēra kabinetiem un telpas izliekumiem. Krāsu daudzveidība ļaus pielāgot mēbeles interjera toņiem, savukārt rakstāmgaldu formu un izmēru dažādība ļaus tos pielāgot dokumentu un biroja tehnikas apjomam, ko attiecīgajā darba vietā ir paredzēts turēt uz galda.